Totaaloplossing

WasMijnWas biedt totaaloplossingen om u compleet te ontzorgen. Naast onze textielservice kunt u bij WasMijnWas ook terecht voor microvezel-schoonmaakproducten, schoonloopmatten & droogloopmatten, sanitaire voorzieningen, kledingreparaties en disposables. Hieronder vindt u al onze producten en diensten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

vrachtwagen_1

Stomerij service

Ook uw delicate kleding, woon- en bedtextiel is bij WasMijnWas in vertrouwde handen en wordt professioneel gereinigd in onze stomerij. Of het nu gaat om uw trouwjurk, colbert, dekbed of gordijnen, zowel het stomen als het wassen van uw kleding en ander textiel gebeurt met de grootste zorgvuldigheid.

Gordijnenservice

Ook voor het wassen van gordijnen van uw bewoners of instelling kunt u bij WasMijnWas terecht. Of het nu gaat om gordijnen, vitrages of bedgordijnen, wij reinigen deze graag voor u. Daarnaast is het ook mogelijk om gordijnen brandwerend te maken en om bijvoorbeeld vloerkleden te laten reinigen.

Microvezel

Schoonmaken zonder het gebruik van dure reinigingsmiddelen en het gebruik van water verminderen? Microvezeldoekjes zijn de oplossing! Het is bij WasMijnWas niet alleen mogelijk om uw microvezeldoekjes te laten reinigen, wij kunnen deze ook opnemen in het linnenpakket.

Sanitair

Een goed verzorgde toilet- en werkruimte is erg belangrijk. WasMijnWas biedt u hiervoor een oplossing op maat. Zo is het mogelijk om zeep- en (toilet)papierautomaten, ladyscans en luchtverfrissers te leveren. Wij kijken graag met u naar een oplossing op maat.

Mattenreiniging

Door het gebruik van een schoonloopmat houdt u vuil buiten de deur. Het met regelmaat onderhouden van matten is van essentieel belang voor de functionele werking ervan. WasMijnWas zorgt er graag voor dat u altijd een nette, representatieve mat voor de deur heeft liggen.

Disposables

Ook voor disposables kunt u bij WasMijnWas terecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment ruim op voorraad, variërend van wegwerphandschoenen en mondmaskers tot slabben en washandjes.

Dienstkleding

Bij WasMijnWas kunt u terecht voor het huren, kopen of alleen het laten reinigen van dienstkleding. Wij beheren op effeciënte wijze uw dienstkleding en zorgen voor een optimale voorraad. Uiteraard is het ook mogelijk om uw logo te drukken of borduren op uw dienstkleding voor een representatieve en professionele uitstraling.

Reparatieservice

Een losse knoop of naad, of moet kleding worden vermaakt? Wij repareren en verstellen dit graag voor u. Ook uw bewoners kunnen ervoor kiezen om kleding standaard te laten controleren en eventuele te laten repareren.

Wij werken onder andere voor:

WasMijnWas

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
KvKnr 72037881K
BTWnr NL858957784B01

Contact

info@wasmijnwas.nl
0523-820398
Facebook

Vragen

Heeft u een vraag?
Neem direct contact op!

Contact