Waarom WasMijnWas

Complete Ontzorging

Door alle taken rond textielzorg uit handen te nemen kunt u blijven doen waar u goed in bent; het leveren van zorg. Wij verpakken wasgoed per bewoner, leveren uit op bewonersniveau en factureren rechtstreeks aan uw bewoners.

Persoonlijk Contact

Heeft u of een van uw bewoners een vraag aan ons, dan is er rechtstreeks contact met een medewerker die daadwerkelijk uw was verzorgt. Geen gedoe met accountmanagers en relatiebeheerders. Wij helpen u en uw bewoner graag, snel en goed.

Full Service

Het gemak van alles onder één dak, wel zo fijn. Door onze verscheidenheid aan diensten en producten zoals textielreiniging, linnenverhuur, dienstkleding, matten en sanitaire hygiëne kunnen wij totaaloplossingen bieden.

Kwaliteit & Service

Onze kleinschalige opzet maakt een hoge servicegraad en kwaliteitscontrole mogelijk. Bewonerswas, linnen, dienstkleding, microvezeldoeken, gordijnen en matten vragen om professionele reiniging. Het gedreven en kwaliteitsbewuste team van WasMijnWas staat garant voor een optimale kwaliteit.

Innovatie

Om aan de huidige wensen en eisen van uw bewoners en organisatie te voldoen maakt WasMijnWas gebruikt van de nieuwste technologie op het gebied van persoonsgebonden goed: RFID UHF-tags. Het gebruik van de nieuwste technologie biedt vele voordelen voor zowel instellingen als haar bewoners.

Kostenbewust

Wij kijken met elke klant hoe wij het logistieke deel van het wasproces en het beheer van uw linnen en dienstkleding het beste kunnen inrichten. Op die manier kan efficiëntie worden gemaximaliseerd en kunnen kosten worden gereduceerd.

Wij werken onder andere voor:

WasMijnWas

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
KvKnr 72037881K
BTWnr NL858957784B01

Contact

info@wasmijnwas.nl
0523-820398
Facebook

Vragen

Heeft u een vraag?
Neem direct contact op!

Contact