Bewoners & Familie

Bent u een bewoner of familie van een van de bewoners? Op deze pagina vindt u op al uw vragen een antwoord. Heeft u toch nog een vraag aan ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving

Stap 1:

Vul ons aanmeldformulier en de machtiging voor automatische incasso in en stuur deze per post of e-mail naar ons op. U mag dit formulier ook afgeven bij uw instelling. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving

Stap 2:

Voordat wij uw was kunnen verzorgen, moet uw kleding gemerkt worden. Biedt uw ongemerkte kleding in een plastic zak aan, samen met het formulier ‘Merkkleding’. (Dit mag uiteraard in meerdere keren worden aangeboden).

chip_1

Stap 3:

Wij merken uw kleding volgens de gegevens op het formulier ‘Merkkleding’ en retourneren deze samen met uw persoonlijke waszak binnen een week naar uw zorginstelling. U bent klaar om gebruik te maken van onze wasservice.

dienstkleding_1

Stap 4:

Uw waszak met vuil wasgoed wordt door een medewerker van de zorginstelling op vaste dagen van uw kamer gehaald.

particulier_2

Stap 5:

U krijgt uw schone wasgoed ook weer op vaste dagen retour. De schone was wordt door een medewerker van uw zorginstelling op uw kamer bezorgd.

vrachtwagen_1

Stap 6:

Aan het begin van de eerst volgende maand ontvangt u een gespecificeerde nota. Dit bedrag wordt 8 dagen later van uw rekening afgeschreven.

Tips bij het aanschaffen van kleding

Koop nooit kleding zonder onderhoudsetiket – Het is voor ons erg belangrijk om een onderhoudsetiket in uw kleding te kunnen vinden. Op die manier kunnen wij uw kleding op de juiste manier reinigen. Hierdoor kunt u langer van uw kleding genieten.

Laat nieuwe kleding altijd merken/chippen door ons – Om er voor te zorgen dat wij uw kleding goed kunnen verwerken is het van belang dat artikelen gemerkt/gechipt zijn. Zonder deze chips kunnen wij uw kleding niet verwerken. Schaft u nieuwe kleding aan? Vergeet het dan niet te laten merken door ons.

Biedt vuile was altijd aan in onze waszak – Om ervoor te zorgen dat wij uw kleding goed kunnen reinigen is het belangrijk om uw was aan te leveren in onze waszak. Op die manier blijft uw was bij elkaar en krijgt u al uw was in een keer terug.

Kleuren en materialen – De kleur en het materiaal bepalen voor een groot deel de levensduur van uw kleding. Kies bij het aanschaffen voor kreukherstellende materialen, zoals polyester en katoen. Kies daarnaast ook voor kleding zonder al teveel contrasterende kleuren, deze kunnen makkelijk uitlopen en daardoor vervagen in de was. Fournituren kunnen ook problemen geven in de was. Losse knopen e.d. kunnen kwijtraken of kapot gaan in de was.

Ondergoed – Kies voor ondergoed van wit of bleekecht tricot katoen voor het beste wasresultaat.

Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving

Aanmelden voor onze wasservice

Wilt u uzelf of iemand anders aanmelden voor onze wasservice? Vul dan het onderstaande formulier volledig in. U mag het formulier ingevuld opsturen naar ons per e-mail, post of via de zorginstelling. Klik hier voor ons aanmeldformulier.

Wij werken onder andere voor:

WasMijnWas

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
KvKnr 72037881K
BTWnr NL858957784B01

Contact

info@wasmijnwas.nl
0523-820398
Facebook

Vragen

Heeft u een vraag?
Neem direct contact op!

Contact