Linnenverhuur

WasMijnWas heeft een compleet assortiment huurlinnen ruim op voorraad. Ons luxe huurtextiel biedt comfort aan uw bewoners en is functioneel voor uw medewerkers. Wij helpen u graag met uw linnenbeheer en zorgen voor een optimale voorraad. Zo grijpen uw medewerkers nooit mis, maar ontstaan er ook geen onnodig dure overschotten. Uw medewerkers kunnen indien gewenst eenvoudig bestellen via een app op een smartphone of tablet. Wij leveren de bestelde linnen uit op afdelingsniveau en zorgen indien gewenst voor het interne transport. Ook kunt u bij ons kiezen voor gepersonaliseerde linnen en kiest u zelf de kleuren, maten en kwaliteiten. 

Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving
Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving

Linnenverhuur bij WasMijnWas:

  • Luxe bed- en badlinnen
  • Voldoet aan NEN750 norm
  • Digitaal beheersysteem
  • Bestellen via app
  • Compleet, comfortabel en functioneel assortiment

Waarom WasMijnWas

Complete Ontzorging

Door alle taken rond textielzorg uit handen te nemen kunt u blijven doen waar u goed in bent; het leveren van zorg. Wij verpakken wasgoed per bewoner, leveren uit op bewonersniveau en factureren rechtstreeks aan uw bewoners.

Persoonlijk Contact

Heeft u of een van uw bewoners een vraag aan ons, dan is er rechtstreeks contact met een medewerker die daadwerkelijk uw was verzorgt. Geen gedoe met accountmanagers en relatiebeheerders. Wij helpen u en uw bewoner graag, snel en goed.

Full Service

Het gemak van alles onder één dak, wel zo fijn. Door onze verscheidenheid aan diensten en producten zoals textielreiniging, linnenverhuur, dienstkleding, matten en sanitaire hygiëne kunnen wij totaaloplossingen bieden.

Kwaliteit & Service

Onze kleinschalige opzet maakt een hoge servicegraad en kwaliteitscontrole mogelijk. Bewonerswas, linnen, dienstkleding, microvezeldoeken, gordijnen en matten vragen om professionele reiniging. Het gedreven en kwaliteitsbewuste team van WasMijnWas staat garant voor een optimale kwaliteit.

Innovatie

Om aan de huidige wensen en eisen van uw bewoners en organisatie te voldoen maakt WasMijnWas gebruikt van de nieuwste technologie op het gebied van persoonsgebonden goed: RFID UHF-tags. Het gebruik van de nieuwste technologie biedt vele voordelen voor zowel instellingen als haar bewoners.

Kostenbewust

Wij kijken met elke klant hoe wij het logistieke deel van het wasproces en het beheer van uw linnen en dienstkleding het beste kunnen inrichten. Op die manier kan efficiëntie worden gemaximaliseerd en kunnen kosten worden gereduceerd.

Wij werken onder andere voor:

WasMijnWas

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
KvKnr 72037881K
BTWnr NL858957784B01

Contact

info@wasmijnwas.nl
0523-820398
Facebook

Vragen

Heeft u een vraag?
Neem direct contact op!

Contact