Totaaloplossingen

Bij WasMijnWas vinden wij het belangrijk dat u kunt doen waar u goed in bent. Het zorgen voor bewoners. Deze mogelijkheid bieden wij u dan ook door een totaaloplossing aan te bieden op het gebied van textielreiniging, het reinigen van bijvoorbeeld gordijnen maar ook sanitaire voorzieningen. Hieronder vindt u alle mogelijkheden van ontzorging bij WasMijnWas. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving
Verfrissende fotografie in Hardenberg, Ommen en omgeving

Linnendienst op locatie

Naast de verzorging van het persoonsgebonden goed en de verzorging van huurlinnen speelt WasMijnWas in op behoeften binnen de zorg. Er wordt voortdurend gekeken naar oplossingen die het werk voor de medewerkers zo veel mogelijk verlichten. WasMijnWas helpt de zorgverlening binnen de organisatie nog efficiënter te regelen door een uitgebreide textielservice. Door alle taken rond textielzorg uit handen te nemen, houden medewerkers meer tijd en aandacht over voor uw bewoners. Het is zelfs mogelijk om de linnendienst intern door WasMijnWas te laten verzorgen.

Stomerijservice

Ook uw delicate kleding, woon- en bedtextiel is bij WasMijnWas in vertrouwde handen en wordt professioneel gereinigd in onze stomerij. Of het nu gaat om uw trouwjurk, colbert, dekbed of gordijnen, zowel het stomen als het wassen van uw kleding en ander textiel gebeurt met de grootste zorgvuldigheid.

Gordijnenservice

Ook voor het wassen van gordijnen van uw bewoners of instelling kunt u bij WasMijnWas terecht. Of het nu gaat om gordijnen, vitrages of bedgordijnen, wij reinigen deze graag voor u. Daarnaast is het ook mogelijk om gordijnen brandwerend te maken en om bijvoorbeeld vloerkleden te laten reinigen.

Microvezel

Schoonmaken zonder het gebruik van dure reinigingsmiddelen en het gebruik van water verminderen? Microvezeldoekjes zijn de oplossing! Het is bij WasMijnWas niet alleen mogelijk om uw microvezeldoekjes te laten reinigen, wij kunnen deze ook opnemen in het linnenpakket.

Sanitair

Een goed verzorgde toilet- en werkruimte is erg belangrijk. WasMijnWas biedt u hiervoor een oplossing op maat. Zo is het mogelijk om zeep- en (toilet)papierautomaten, ladyscans en luchtverfrissers te leveren. Wij kijken graag met u naar een oplossing op maat.

Mattenreiniging

Door het gebruik van een schoonloopmat houdt u vuil buiten de deur. Het met regelmaat onderhouden van matten is van essentieel belang voor de functionele werking ervan. WasMijnWas zorgt er graag voor dat u altijd een nette, representatieve mat voor de deur heeft liggen.

Disposables

Ook voor disposables kunt u bij WasMijnWas terecht. Wij hebben een uitgebreid assortiment ruim op voorraad, variërend van wegwerphandschoenen en mondmaskers tot slabben en washandjes.

Dienstkleding

Bij WasMijnWas kunt u terecht voor het huren, kopen of alleen het laten reinigen van dienstkleding. Wij beheren op effeciënte wijze uw dienstkleding en zorgen voor een optimale voorraad. Uiteraard is het ook mogelijk om uw logo te drukken of borduren op uw dienstkleding voor een representatieve en professionele uitstraling.

Reparatieservice

Een losse knoop of naad, of moet kleding worden vermaakt? Wij repareren en verstellen dit graag voor u. Ook uw bewoners kunnen ervoor kiezen om kleding standaard te laten controleren en eventuele te laten repareren.

Wij werken onder andere voor:

WasMijnWas

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
KvKnr 72037881K
BTWnr NL858957784B01

Contact

info@wasmijnwas.nl
0523-820398
Facebook

Vragen

Heeft u een vraag?
Neem direct contact op!

Contact