Over ons

WasMijnWas is dé partner voor verzorgings- en verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, ggz instellingen en revalidatiecentra.

Wij zijn gespecialiseerd in de textielservice voor zorginstellingen. Onze wasserijen en processen zijn speciaal ingericht om zorginstellingen en bewoners optimaal te kunnen ontzorgen, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht kenmerkend zijn voor onze dienstverlening. 

Hoogtepunten

2023

Start nieuwbouw platgoed wasserij

2022

Uitbreiding UHF RFID-automatisering

2022

Einde plastic verpakkingsmateriaal

2021

Verhuizing naar Gramsbergen

Wasgoed per week
0 kg
Medewerkers
0
Stuks bewonerswas
0

WasMijnWas is een jong en innovatief familiebedrijf, met persoonlijke aandacht voor zowel de mens als het textiel

Wij zijn één van de meest innovatieve en duurzame wasserijen, gespecialiseerd in de verzorging van persoonsgebonden goed en linnenverhuur, van Nederland. Met onze dienstverlening kunnen wij zorginstellingen totaaloplossingen bieden, inspelen op ontwikkelingen binnen de zorg en onze klanten optimaal ontzorgen. 

Dankzij dit specialisme kunnen wij ons volledig focussen op de wensen en eisen van zorginstellingen en zijn wij in staat om maatwerk te leveren. Door de jaren hebben hebben wij onze werkwijzen en service continue bijgesteld en afgestemd op huidige ontwikkelingen. Zo kunnen wij alle taken rond textielzorg uit handen nemen. Wij vinden het belangrijk dat een zorginstelling kan doen waar zij goed in is; het leveren van zorg. 

Meer weten?

Het team >

Hoe we werken >