Hoe wij werken

 Als bewoner, familie of naaste bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in andere informatie over onze werkwijzen en processen, dan wanneer u werkzaam bent voor een zorginstelling. Wij voorzien u graag van de juiste informatie.

Wij hebben onze processen sterk vereenvoudigd zodat zowel bewoners/familie als zorgmedewerkers zo min mogelijk omkijken hebben naar de verzorging van de bewonerswas. Dankzij ons innovatieve systeem hebben wij exact in kaart wat een bewoner heeft ingeleverd, waar het artikel zich in het wasproces bevindt en wanneer het de wasserij weer heeft verlaten. 

Werkwijze bewonerswas

Bij een verhuizing zijn er altijd veel zaken te regelen. Wij nemen u graag de zorg uit handen als het gaat om het wassen van kleding en linnengoed. Wij helpen hier graag bij door bewoners, families of naasten volledig te ontzorgen op het gebied van de was en de was net zo te behandelen als familie dat zou doen. Persoonlijk wasgoed is bij ons in vertrouwde handen en wordt zeer zorgvuldig behandeld door ervaren en betrokken medewerkers. 

Om gebruik te maken van onze dienstverlening dient een bewoner of cliënt aangemeld te worden. Dit kan eenvoudig en snel via ons digitale aanmeldformulier. Na aanmelding wordt de bewoner opgenomen in ons digitale registratiesysteem en binnen enkele dagen kan er al vuile was worden aangeboden. Kleding hoeft niet te worden voorzien van een naamlabel, dit doen wij in de wasserij wanneer de was voor het eerst bij ons binnenkomt. U kunt dus direct de vuile was bij ons aanbieden.

Gebruik maken van onze wasservice? Na aanmelding ontvangt de bewoner binnen enkele dagen de gepersonaliseerde waszakken en kan er direct gebruik worden gemaakt van onze dienstverlening.

Voor zorginstellingen verzorgen wij het persoonsgebonden wasgoed en reinigen en verhuren wij linnengoed en dienstkleding. Dit doen wij op een wijze die bij de wensen en eisen van de zorginstelling aansluit. Binnen onze concepten zijn wij flexibel en kunnen wij maatwerk leveren. Het ontzorgen van de klant staat daarbij altijd centraal; wij nemen u alle zorgen en taken rondom textielverzorging uit handen.

Uw zorginstelling maakt mogelijk gebruik van een externe wasserij of verzorgd (een deel van) de was in eigen beheer.  Of u nu aan het oriënteren bent, een overstap wil maken, of gewoon eens wil horen en zien wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is: u bent van harte welkom voor een kennismaking of rondleiding.

Of u nu reeds klant bent, zich aan het oriënteren bent of gewoon geïnteresseerd bent in een moderne, duurzame wasserij. Wij komen graag met u in contact voor een kennismaking of rondleiding.

Wonen of werken?

Meer info voor
bewoners, familie & naasten >

Meer info voor
zorginstellingen >