MVO Partners

Samenwerkingen

Ten aanzien van onze maatschappelijke betrokkenheid zoeken wij altijd naar samenwerkingen om ons in te kunnen zetten voor kwetsbare mensen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken samen met dagbestedingen, sociale werkplaatsen, gemeenten en creëren aangepaste werkzaamheden en -plekken.  

Mens & maatschappij

Wij zijn van mening dat de mens, onze medewerkers, het hart van ons bedrijf is. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor een goed eindproduct. Daarom creëren we werkplezier door een goede sfeer, gelijke behandeling en fijne en ergonomische werkplekken. Iedereen is gelijk en behandelen elkaar met respect. 

Wij zijn van mening dat bepaalde taken binnen onze werkzaamheden uitermate geschikt zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zoeken daarom altijd naar samenwerkingsverbanden met zorginstellingen, gemeenten en andere organisaties.

Ontplooj

''Mede dankzij onze sociale partner, WasMijnWas, kunnen wij mensen blijven ontwikkelen door ze passend werk te bieden''

Bert Hoekman - Werkleider

Wij zijn Ontplooj, het werkontwikkelbedrijf in Almelo. Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zichzelf te ontploojen. Zodat zij hun weg (terug)vinden naar, zo regulier mogelijk, werk. Mede dankzij onze sociale partner, WasMijnWas, kunnen wij mensen blijven ontwikkelen door ze passend werk te bieden. Dit doen we in onze eigen, goed uitgeruste, wasserij. Hierin verzorgen wij de opdracht van begin tot eind. We halen de was op, wassen het, vouwen het en brengen het ook weer terug. Zo ontzorgen we onze klant, maar kunnen we intern ook verschillende en passende werksoorten aanbieden aan onze medewerkers maar ook aan passanten die tijdelijk een passende werkplek nodig hebben. Dat draagt bij aan het bereiken van ons doel: een passend (werk)plek voor iedereen.

ontplooj logo

De Koppeling

''Samen creëren we kansen en benutten we talenten''

Teamleider

Op de Koppeling voel je je meteen welkom. Je wordt enthousiast ontvangen in een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij stellen jou centraal, hebben oog voor je talenten en passen die in het werk dat we hier doen. Leren en ontwikkelen staan hoog in het vaandel. Je wordt ondersteund door enthousiaste begeleiders die jou (leren) kennen en weten wat je nodig hebt. 

WasMijnWas voorziet ons meerdere keren per week van schoon wasgoed wat ten behoeve van dagbesteding door onze cliënten wordt gevouwen. Ook gaan er iedere week, onder begeleiding van een begeleider, cliënten naar WasMijnWas toe om daar in de wasserij vouwwerkzaamheden te verrichten. 

logo baalderborg