Over Ons

WasMijnWas is een jonge en innovatieve wasserij & stomerij, gevestigd in Hardenberg. Wij zijn speciaal ingericht om zorginstellingen, ziekenhuizen en particulieren optimaal te kunnen bedienen. WasMijnWas is gespecialiseerd in de verzorging van bewonerswas en de textielvoorziening voor zorginstellingen. Wij hebben het voor elkaar gekregen om de persoonlijke ‘touch’ weer terug te krijgen in de wasserij voor de zorg. Wij leveren persoonsgebonden goed uit op afdelingsniveau, bewonersniveau, looproute of verzorgen voor uw organisatie intern de linnendienst. Naast de verzorging van het persoonsgebonden goed speelt WasMijnWas in op behoeften binnen de zorg. Er wordt voortdurend gekeken naar oplossingen die het werk voor de medewerkers zo veel mogelijk verlichten. WasMijnWas helpt de zorgverlening binnen de organisatie nog efficiënter te regelen door een uitgebreide textielservice. Door alle taken rond textielzorg uit handen te nemen, houden medewerkers meer tijd en aandacht over voor uw bewoners. En dat is waar het uiteindelijk om gaat, want zowel bij uw organisatie als bij WasMijnWas staat de bewoner centraal!

wagenpark
over_wmw_1

Zekerheden van WasMijnWas

  • Complete ontzorging
  • Persoonlijk contact
  • Full service
  • Kwaliteit & service
  • Innovatie
  • Kostenbewust

Waarom WasMijnWas

Complete Ontzorging

Door alle taken rond textielzorg uit handen te nemen kunt u blijven doen waar u goed in bent; het leveren van zorg. Wij verpakken wasgoed per bewoner, leveren uit op bewonersniveau en factureren rechtstreeks aan uw bewoners.

Persoonlijk Contact

Heeft u of een van uw bewoners een vraag aan ons, dan is er rechtstreeks contact met een medewerker die daadwerkelijk uw was verzorgt. Geen gedoe met accountmanagers en relatiebeheerders. Wij helpen u en uw bewoner graag, snel en goed.

Full Service

Het gemak van alles onder één dak, wel zo fijn. Door onze verscheidenheid aan diensten en producten zoals textielreiniging, linnenverhuur, dienstkleding, matten en sanitaire hygiëne kunnen wij totaaloplossingen bieden.

Kwaliteit & Service

Onze kleinschalige opzet maakt een hoge servicegraad en kwaliteitscontrole mogelijk. Bewonerswas, linnen, dienstkleding, microvezeldoeken, gordijnen en matten vragen om professionele reiniging. Het gedreven en kwaliteitsbewuste team van WasMijnWas staat garant voor een optimale kwaliteit.

Innovatie

Om aan de huidige wensen en eisen van uw bewoners en organisatie te voldoen maakt WasMijnWas gebruikt van de nieuwste technologie op het gebied van persoonsgebonden goed: RFID UHF-tags. Het gebruik van de nieuwste technologie biedt vele voordelen voor zowel instellingen als haar bewoners.

Kostenbewust

Wij kijken met elke klant hoe wij het logistieke deel van het wasproces en het beheer van uw linnen en dienstkleding het beste kunnen inrichten. Op die manier kan efficiëntie worden gemaximaliseerd en kunnen kosten worden gereduceerd.

Wij werken onder andere voor:

WasMijnWas

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
KvKnr 72037881K
BTWnr NL858957784B01

Contact

info@wasmijnwas.nl
0523-820398
Facebook

Vragen

Heeft u een vraag?
Neem direct contact op!

Contact